Offentlig gatekunst

Bir har en helt annen holdning til gatekunst enn vegvesenet. Joy fikk oppdraget med å dekorere mange av de nye bossugene.

Joy fikk i oppdrag av Bir å dekorere de nye bossugene. Gatekunst, street art og graffiti i Bergen.

Bir er ikke det eneste selskapet som bruker gatekunst i det offentlige rom, men bedriften er tydelig stolt over kunsten på bossugene. BKK var tidlig ute å stilte rundt 30 el-skap til rådighet for byens gatekunstnere. Bildeserie med el-skap kommer senere på bergenart.
Joy fikk i oppdrag av Bir å dekorere de nye bossugene. Gatekunst, street art og graffiti i Bergen.

I tillegg har jeg funnet et returpunkt utenfor studentboligene på Møllendal som er malt av M.u.M.

Returpunkt på Møllendal dekorert av M.u.M. Gatekunst, street art og graffiti i Bergen.

BKK står bak det mest spennende og imponerende gatekunstverket på et offentlig anlegg i Bergen i 2016.

* Les intervju og sjekk bildeserien fra det fantastiske veggmaleriet av Jotnekvinnen Skaði på BKK sitt anlegg i Møllendalsveien.

BARES (t.v.) og DAKE er ferdig med sitt fantastiske veggmaleri i Møllendalsveien. De var svært happy da de kunne betrakte det ferdige verket. Street art i Bergen. Gatekunst, mural, av jotunkvinnen Skaði som er gudinne for jord og vinter.

(tekst og foto: bergenart)

#bergen #bergenby #gatekunst #joy #streetart #bergenart #kunst #foto #blogg #streetartbergen #gatekunstbergen #graffiti #graffitibergen #blog #blogg #mum #bares #dake

Én kommentar

Tine

08.12.2016 kl.16:02

Kjempeflott! Håper Vegvesenet har lært å besinne seg når det gjelder å male over flotte kunstverk som er satt opp helt uten kostnad for dem :)

Skriv en ny kommentar

hits